Zilele unteatru 10

Status: Fundraising

Ne propunem promovarea actelor artistice de calitate, atât în sectorul independent local, cât și la nivel național, susținând artiștii independenți din diverse domenii creative. Mizăm pe varietatea ofertei culturale, din dorința de a atrage un public cât mai numeros. Proiectul marchează un deceniu de activitate unteatru, promovând spațiul cultural independent aflat în vizibilă dezvoltare.

Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Zilele unteatru reprezinta o celebrare a produsului cultural pe care teatrul nostru îl oferă încă de la înființare și până în prezent Bucureștiului. Proiectul constă în organizarea unui festival „de teatru și prietenie” care marchează, în aceleși timp încă un eveniment important pentru noi – aniversarea celor 10 ani de activitate. Într-un astfel de context, Zilele unteatru devine prilej de sărbătoare alături de spectatorii noștri, fără de care povestea unteatru nu ar fi putut continua de la an la an. De asemenea, evenimentul devine semn de mulțumire către toți cei care s-au implicat activ de-a lungul timpului în ideile și proiectele născute pe scena de aici (actori, regizori, scenografi, artiști, colaboratori).

Proiectul trebuie înțeles ca un plan de susținere al sectorului teatral independent, cu o importantă componentă socială, educațională și culturală. Totodată, acesta devine o alternativă în peisajul evenimentelor și conținutului comercial promovat în București în timpul verii. Ne propunem ca prin această inițiativă să contribuim la creșterea consumului cultural pe termen lung.