Zilele unteatru 10

Zilele unteatru reprezinta o celebrare a produsului cultural pe care teatrul nostru îl oferă încă de la înființare și până în prezent Bucureștiului. Proiectul constă în organizarea unui festival „de teatru și prietenie” care marchează, în aceleși timp încă un eveniment important pentru noi – aniversarea celor 10 ani de activitate. Într-un astfel de context, Zilele unteatru devine prilej de sărbătoare alături de spectatorii noștri, fără de care povestea unteatru nu ar fi putut continua de la an la an. De asemenea, evenimentul devine semn de mulțumire către toți cei care s-au implicat activ de-a lungul timpului în ideile și proiectele născute pe scena de aici (actori, regizori, scenografi, artiști, colaboratori).

Proiectul trebuie înțeles ca un plan de susținere al sectorului teatral independent, cu o importantă componentă socială, educațională și culturală. Totodată, acesta devine o alternativă în peisajul evenimentelor și conținutului comercial promovat în București în timpul verii. Ne propunem ca prin această inițiativă să contribuim la creșterea consumului cultural pe termen lung.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Zilele unteatru 10

Chiar dacă anul acesta nu-ți poți sărbători ziua de naștere ca până acum, te invităm s-o faci alături de noi, la Zilele unteatru 10. Doneaz

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising