ASOCIAÈšIA CULTURALÄ‚ PENTRU CREAÈšIE TEATRALÄ‚ 1T- UNTEATRU

ASOCIAÈšIA CULTURALÄ‚ PENTRU CREAÈšIE TEATRALÄ‚ 1T- UNTEATRU

Ziua ta la Zilele unteatru

Dată: 31 December 2020
Chiar dacă anul acesta nu-È›i poÈ›i sărbători ziua de naÈ™tere ca până acum, te invităm s-o faci alături de noi, la Zilele unteatru 10. DoneazÄ
[ Show more ]

1

Galantomi:

0

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Chiar dacă anul acesta nu-ți poți sărbători ziua de naștere ca până acum, te invităm s-o faci alături de noi, la Zilele unteatru 10. Donează-ți cadourile către fondul de dezvoltare a micro-festivalului de teatru, muzică, dans și prietenie și-ți vom oferi în schimb cea mai mare petrecere organizată vreodată de ziua ta. Vei avea acces gratuit la 10 zile de spectacole, concerte, premiere absolute, ateliere creative și petreceri memorabile și tu vei fi unul dintre sărbătoriții acestei ediții.

Lumea s-a schimbat, așa că nu-ți vom promite că Zilele unteatru vor arăta exact ca anul trecut. Îți spunem doar că iarna trecută, când începuserăm deja să ne facem planuri pentru aniversarea unui deceniu de activitate, aveam în minte o ediție-fenomen, care să rămână în memoria iubitorilor de artă pentru încă o viață. Nu ne dăm bătuți, pentru că noi credem în continuare în super-puterea teatrului de a transforma lumea într-un loc mai bun.
Dacă și tu simți asta, te invităm în marea familie unteatru. De ziua ta, fă ceva care să conteze cu adevărat pentru tine – tu, cel de-acum / tu, cel de peste 10 ani / tu, omul care va avea o poveste frumoasă de spus despre ce-a însemnat 2020.